Termeni si conditii 4Craft.ro Market

Platforma 4Craft.ro Market este sistemul prin care partenerii  isi afiseaza propriile produse pe 4craft.ro. Clientii pot comanda simultan produse din oferta oricarui partener.

Conditiile comerciale, taxele de livrare, politica si taxele de retur, precum si garantiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener.

Cum comand

Ca sa poti comanda produse vandute de catre partenerii MP, trebuie sa iti creezi cont de client pe site-ul 4Craft.ro 
Produsele ofertate de partenerii  pot fi comandate doar online pe 4craft.ro

Anularea comenzii

Comenzile se pot anula dupa cum urmeaza:

  1. la solicitarea Clientului, exprimata anterior expedierii/livrarii, acesta va comunica decizia partenerului  dupa ce va primi mesajul de confirmare a comenzii;
  2. din motiv de lipsa stoc, partenerulva contacta si va anunta clientul cu privire la motivul anularii comenzii.

Livrare si stocuri

Produsele vandute de partenerii au afisate informatii despre stoc. Produsele ofertate de partenerii sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.

Modalitati de plata

Produsele oferite de partenerii 4Craft.ro Market pot fi comandate usor online, de pe 4Craft.ro. Procesul de comanda online este standard. Odata ce ai gasit produsul/produsele dorite, apasa pe butonul "Adauga in cos". Ulteior poti sa verifici cosul de cumparaturi si sa actualizerzi cantitatea sau sa renuti la unul sau mai multe produse sau daca vrei sa adaugi produse noi, poti reveni in magazin.

In cosul de cumparaturi se afla simultan produse vandute de catre partenerii 4Craft.ro Market, sub fiecare produs vei regasi denumirea sellerului. Tot aici vei regasi toate taxele aferente comenzii precum politicile comerciale ale fiecarui seller.

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid.

Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate.

In cazul in care vei comanda simultan produse de la mai multi parteneri, vei primi cate un colet separat.

Service si garantie


Garantia produselor achizitionate de la partenerii este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retur

Partenerii din auobligatia legala sa accepte returul produselor in 14 zile de la livrare. Indiferent de motivul returnarii produselor, clientii vor returna produsele la adresa de retur comunicata clientului de catre partenerul.

Clientul va notifica partenerul de intentia de a se retrage din contract unilateral completand formularul de retur.