Livrarea

4Craft.ro Market este sistemul prin care partenerii 4Craft.ro isi afiseaza propriile produse pe platforma. Clientii pot comanda simultan atat produse din oferta oricarui partener.

Toti partenerii care fac parte din sistemul 4Craft.ro sunt atent selectati si sunt permanent evaluati si monitorizati ca tu sa te bucuri de standardele de calitate.

Cand comanzi un  produs, transmitem comanda ta partenerului si acesta ti-l va livra impreuna cu toate documentele legale.

Taxele de livrare la domiciliu, politica si taxele de retur, garantiile produselor precum si conditiile comerciale,  pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afisate pe pagina dedicata partenerului.

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din 4Craft.ro Market  se face direct de catre acestia , prin curier sau alte metode stabilite de catre acestia.  Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. In pagina dedicata fiecarui partener 4Craft.ro Market sunt afisate taxele de livrare si pragurile utilizate.

In cazul in care vei comanda simultan produse de la mai multi parteneri, le vei primi in colete distincte.

Cum poti deveni partener in platforma 4Craft.ro Market?

Sistemul 4Craft.ro Market este disponibil pentru toti comerciantii si producatorii care au experienta si vor sa creasca alaturi de singurul market care promoveaza producatorii romani si furnizorii acestora.

Daca doresti sa devii parteneri in platforma 4Craft.ro Market completeaza aici informatiile despre profilul companiei tale. Dupa evaluare si validare profil, vanzarea produselor va fi disponibila imediat; te